Uusi matkailijan ilmainen opas – Heijoe ilmaiseksi käytössäsi

Joensuun yliopiston kehittämä Heijoe-matkailijan opasjärjestelmä opastaa sinut perille ja lisäksi se antaa monipuolista tietoa kohteesta. Käyttäjälleen se on ilmaista. HeiJoe on älypuhelimelle kehitetty maksuton matkailun opasjärjestelmä.

HeiJoe.com kuvake

Lieksassa Rukajärven tiellä on otettu käyttöön Heijoe-opasjärjestelmä, johon on tallennettu Jatkosodan taistelutien historiaa. Heijoe-järjestelmästä saat lisätietoa oheisen linkin kautta.

Järjestelmään on tallennettu tiedot mm. seuraavista kohteista:

– Sotahistorian kohteita yhteensä n. 80 kohdetta, mm. Rukajärven tie ja Via Karelia sotahistoria reitti.

– Kulttuurihistoria-reitit, mm. Sibelius Karelia kohteet

– Elämysmatkailukohteet MELOJIEN MEKKA Lieksassa. Suomen ylivoimaisesti tasokkaimmat erämaa-melontareitit, mahtavat kosket Ruunaa ja kansallispuistot, Koli ja Suomu.

HeiJoe:n lyhyt opas (2-sivuinen ohje),  josta löydät kaikki reittipisteet luetteloituna. Tutustu ohjeeseen TÄSTÄ.

Järjestelmään voi kirjautua myös Pielisen-Karjalan matkailun markkinoinnista vastaavan VisitKarelian sivulta:  http://www.visitkarelia.fi/fi/Matkailu.

Reittipisteitten tiedot on koonnut Rukajärven suunnan historiayhdistys ry.