Kuopion hiippakunnan piispa Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa 13.3.2015 – Yhdessä olemme vahvoja

Kuopion hiippakunnan Iisalmen piispantarkastukseen liittyvä yleisötapaaminen keräsi Iisalmen Rukajärvi-keskukseen liki 180 seurakuntalaista.

Piispa jakoi tunnustusta useille tahoille. Piispa vetosi puheessaan kaikkiin seudun ihmisiin, kaikkien työtä yhteiskunnan hyväksi tarvitaan, kansakunnan on pidettävä huolta kaikista jäsenistään. Silloin jokainen luottaa maahansa ja on valmis puolustamaan yhteisiä arvoja. Yhdessä olemme vahvoja, hän lausui.

Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa 13.3.2015.

Historiantutkijat puhuvat hiljaisesta tiedosta. Rukajärvi-keskuksessa tämä tieto on asetettu erinomaisella tavalla esille kaikkille näkyväksi ja yhdessä jaettavaksi sitä voi kuunnella silmin ja myös sydämellä. Kiitän Rukajärvi-keskuksen puuhamiehiä ja Seurahuoneen omistajasukua erittäin hienosta kulttuuriteosta.

Piispan kyselytunti on taltioitu ja katsottavissa oheisesta tallenteesta – ”Yhdessä olemme vahvoja” Katsottavissa TÄÄLTÄ.

Kuvia tilaisuudesta:

Sanna-Riikka Nissinen ja Pertti Laajahti
Talousneuvos Jouko Pennanen
Taito Kainulainen ja Raimo Jokisalmi
Veteraani Iisakki Suvilehto
Veteraani Iisakki Suvilehto, 94 vuotta.
Risto Nissinen ja Raimo Jokisalmi
Kappalainen Kristiina Turkki.