Muurmannin radan partioretken esitelmä 26.4.2015, klo 15.00 alkaen Lieksan Rukajärvi-keskuksessa

Osasto Majewskin Muurmannin radalle suuntautuneesta partioretkestä  (14.-23.1.1942) löytyy uutta tietoa jatkuvasti. Nyt asialla on sotahistorian harrastaja jäsenemme Raine Narva, jonka isä osallistui partioretkelle TK-miehenä. Hänen valokuva-arkistonsa ennen julkaisemattomat kuvat ovat esitelmien perusaineistona.

Raine Narva esitelmöi 26.1.2015 em. aiheesta Kajaanin kirjastossa ja Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa, josta on lyhyt esittely katsottavissa yhdistyksemme YouTube-kanavalta.: TÄÄLTÄ.

Tilaisuuden ohjelma oheisena.

Veteraanipäivän esite_2

Tilaisuudessa avataan Lieksan Rukajärvi-keskuksen uusittu TK-mies Toivo V. Narvan valokuvista koottu näyttely, jonka Raine Narva esittelee.