Työt jatkuvat – juhla lähestyy – juna kulkee

Lieksan juhla lähestyy. Työt Lieksassa ovat vielä kesken. Jotta juhla onnistuisi, pidämme Änäkäisissä talkoot 23.5.2017. Kokoontuminen Jukolan motti -pirtillä klo 9.00.  Talkoot Änäkäisissä jatkuvat myös seuraavina päivinä niin kauan kunnes työ valmistuu.

Talkoilla suoritetaan Änäkäisen taisteluhaudan viimeistelytöitä. Siihen kuuluu maantasausta sekä ampumapesäkkeitten reunuksien ja rintavarusteitten tekemistä.

Talkoomiesten pyydetään ottamaan mukaan työvälineitä, lapiota ja rautaharavia tarvitaan. Puita katkottaessa ja siirrettäessä ovat tarpeen tukkisakset ja puidenkarsinnassa tarvitaan myös kirvestä ja vesakonraivauksessa vesuria.

Kunnostustyötä johtaa Tauno Oksanen . Voisitteko ilmoittaa tulostanne allekirjoittaneelle, jotta voimme varata talkoolaisille riittävästi tarjottavaa.

Talkoolaisia tarvitaan myös Lieksan Rukajärvi-keskuksessa.  Tehtävää riittää jokaiselle , vitriinien pystytystä siivousta sekä näyttelytavaroitten kantamista. Näyttelyn pystyttäminen aloitetaan vasta siivousten ja vitriinien kunnostuksen jälkeen.

Puutavaraa menee, 1400 m hirsipanelia, 1500 m koolinkia ja 800 m lautaa.
Työ etenee, Matti Kilpeläinen
Ritva ja Suvi Kettunen sekä Seppo Välkky.
Kirjahylly on nyt paikallaan ja kirjat paikallaan. Ritva Kilpeläinen ja Heikki Vänskä.
Lieksan matkailuoppaat taas tehokkaana talkooapuna. Riva Kilpeläinen, Ritva Malinen, Ritva Kettunen, Suvi Kettunen, Kyllikki ja Heikki Vänskä ja Seppo Välkky.
Rukajärvi-keskukseen tulee toimiva sodanaikainen radioasema. Heikki Turunen ja valmis antenni.
Työ tehty on – matka viikonloppuvapaalle alkaa – Matti Kilpeläinen.

Tervetuloa talkooporukkaan !