Iisalmen Rukajärvi-keskuksen näyteikkunat saivat uuden ilmeen.

Iisalmen Rukajärvi-keskus avattiin käyttöön 13.3.2014. Keskus toimii  Iisalmen Seurahuoneen lasisalissa. Tila on valoisa ja niinpä ikkunajulisteet haalistuvat. Kaikki julisteet uusittiin talkoovoimin.

Talkoolaiset, Seppo Räihä, Reijo Pulkkinen, Reijo Lappalainen, Seppo Ryhänen. Kuva Tenho Tikkanen.
Iisalmen Rukajärvi-keskuksen ikkunajulisteet uusittiin. Kuvassa Matti Eskelinen tarkastelee työn jälkeä.
Iisalmen Rukajärvi-keskus toimii Savonkatu 24.

Vielä tämän kuukauden aikana uusitaan Iisalmen Rukajärvi-keskuksen valokuvanäyttelyä.

Keskus on yleisölle avoinna päivittäin.

Iisalmen Rukajärvi-keskuksen seuraava esitelmästä neuvotellaan ja ajankohdasta ilmoitetaan piakkoin. Esitelmän tulee pitämään Antti Rasilo: VÄNRIKKI OSMO RASILON JATKOSOTA RUKAJÄRVEN SUUNNALLA. Todella mielenkiintoinen esitelmäkokonaisuus. Esitys on sama minkä Antti Rasilo piti 30.7.2017 Lieksan Rukajärvi-keskuksessa.

Osmo Rasilon esitelmä täytti Lieksan Rukajärvi-keskuksen 30.7.2017. Seuraavaksi esitelmä kuullaan myös Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa.