Veteraaneille tiedossa ilmainen höyryjunamatka

Höyryjuna saapuu jälleen Ylä-Savoon ja liikennöi 17.-18.7.2015 välisen ajan kahdesti päivään Kiuruveden ja Iisalmen välillä.

Höyryjuna on sama ”Heikki” (Hv3 995) millä veteraanit matkustivat viime syksynä veteraanijuhlille Lieksaan. Junan tarkempi aikataulu ei ole vielä tiedossa. Veteraaneille ja lotille höyryjunamatka on ilmaista myös tänä kesänä.

Höyryjuna "Heikki" 995 saapuu Ylä-Savoon. Veteraaneilla uusi tilaisuus matkustaa jo sota-aikana käytössä olleella höyryjunalla Kiuruvedeltä Iisalmeen.
Höyryjuna ”Heikki” (Hv3 995) saapuu Ylä-Savoon. Veteraaneilla uusi tilaisuus matkustaa jo sota-aikana käytössä olleella höyryjunalla Kiuruvedeltä Iisalmeen.
Kiuruveden asemalla oli satoja saattajia, kun höyryjuna lähti syyskuun 4. päivänä 2014 veteraanijuhlille Lieksaan.
Kiuruveden asemalla oli veteraaneilla satoja saattajia, kun höyryjuna lähti syyskuun 4. päivänä 2014 veteraanijuhlille Lieksaan. Kuva Antero Huttunen.

Höyryjuna saapuu Ylä-Savoon Joensuusta jo 12.7. Siilinjärven kautta ja myös tälle matkalle voi tiedustella lippuja Steamrail-yhtiöstä. Tapani Laaksomies yhteystieto: puhelin, 0400 845466,  sähköposti, tapani.laaksomies@steamrail.fi

Nyt on mahdollista tehdä tutustumismatka Iisalmen Rukajärvi-keskukseen perinteisellä kyydillä.

Museojunan liikennöinnistä saa lisätietoa nettiosoitteesta http://www.steamrail.fi/2015/01/museojunaliikenne-2015/