Kauppa

HUOM! Vastuuntuntoa ja harkintaa -kirja ensimmäinen painos on myyty loppuun. Uusi painos on tilattu ja kirjat saapunevat kustantajalle huhtikuussa. Voit siis tilata uutta painosta ennakkotilauksena. Tilatut kirja postitetaan, kun uusi painos on saapunut.

Rukajärven suunnan historiayhdistyksen verkkokaupasta voit hankkia omakustannushintaan valikoituja talkootyönä tehtyjä julkaisuja ja muita tuotteita. Ostamalla yhdistyksen tuotteita tuet samalla pienellä summalla myös Rukajärvikeskuksen toimintaa.

Koska kaupassa myynnissä olevat kirjat toimitetaan hajautetusti eri paikoista, niin jokaiselle kirjalle lisätään 10 € toimituskulu. Toimituskulu sisältää postimaksun, pakkauskulut ja muut toimitukseen liittyvät kustannukset. Siis jos tilaat useamman kirjan kerrallaan, saattaa niistä tulla eri laskut.

Näytetään kaikki 10 tulosta