Raappanan ritari

35.00 

Tämä kirja on kaksi sotaa kokeneen joukkueen- ja partionjohtajan sekä komppaniannpäällikön Pentti Perttulin kuvaus erämaasodasta. Kirja perustuu tarkkoihin sota-aikaisiin muistiinpanoihin, joita on selvennetty värillisillä karttapiirroksilla.

Kirjassa on 384 sivua ja satoja valokuvia 28 kpl.

Lisäksi kirjassa on useita kymmeniä karttapiirroksia ja Perttulin itse sota-aikana pitämän päiväkirjan sivuja.

Huom! Rukajärvikeskus lähettää erillisen laskun ennen kirjan toimitusta. Kun lasku on maksettu, kirja postitetaan asiakkaalle.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä kirja on kaksi sotaa kokeneen joukkueen- ja partionjohtajan sekä komppaniannpäällikön Pentti Perttulin kuvaus erämaasodasta. 

Kirja on kaksi sotaa kokeneen joukkueen- ja partionjohtajan sekä komppanianpäällikön kuvaus erämaasodasta. Perttulin kertomus ei ole pelkkää sotatoimien kuvausta. Hänen partiokertomuksiin kirjoittamansa runot tekevät niistä myös hienoja kaunokirjallisia esitelmiä. Kirjassa kerrotut tapahtumat sijoittuvat kauaksi kotoa Rykajärvelle, Euroopaan suurimpaan erämaahan, Pieningän salolle. Erämaa on läsnä Perttulin upeissa luontokuvauksissa sodan keskellä.

Kirja perustuu tarkkoihin sodanaikaisiin muistiinpanoihin. Perttulin sotapäiväkirjat ovat esimerkki siitä, miten ne ohjeen mukaan tuli laatia. Päiväkirjat sisältävät väritettyjä karttapiirroksia ja selvällä käsialalla laadittuja taistelukertomuksia.

Perttuli selvittää erämaasodankäyntiin keskeisesti kuuluvan kenttävartio- ja partiotoiminnan. Hän kertoo myös taistelujen välisestä vapaa-ajasta ja kulttuurityöstä. Myös huolto ja kotirintaman merkitys tulee Perttulin kerronnasta esille ja mikä arvokkainta, hän kantaa huolta sotilaistaan ja jakaa heille kiitosta.

Lisätiedot

Mitat 26 × 205 × 3 cm