Tulenjohtolennot – Tykistölennot Rukajärven suunnalla 1942–1944

40.00

Yhdistyksen uusimman kirjan kirjoittaja on yhdistyksen jäsen Hannu Siivonen. Kirjassa on 244 sivua (A4).Kirjasssa on katsaus Ilmavoimien lentoyksiköiden ja tykistön yhteistoimintaan sekä lentotiedustelun että lentotähysteisen tulenjohdon kehittymiseen Suomessa. Yleinen osuus käsittelee ajanjaksoa itsenäisyyden alkuajoilta jatkosodan alkuun.

Kirjan hinta 40 € + lähetyskulut 10 €.

Lasku tulee kirjan mukana.

Kirjan voi noutaa tai ostaa Lieksan Rukajärvikeskuksesta ilman toimituskuluja.

Osasto:

Kuvaus

Toimintaa tarkastellaan lähemmin Rukajärven suunnalla 1941 – 1944 Tiiksjärveltä operoineiden lentolaivueiden 10 ja 14 sekä niille alistettujen lentueiden toimintahistoriaa silmäillen. Lentolaivueet tukivat 14. Divisioonan tykistön – Kenttätykistörykmentti 18 ja Raskas Patteristo 29
sotatoimia suunnalla.