Historiatiedon kerääminen

Rukajärven suunnan historiayhdistys kerää Rukajärven suunnan sotatapahtumiin liittyvää perinnettä veteraanien haastatteluin ja tallentamalla muuta aineistoa ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Kiinnostavaa aineistoa ovat valokuvat, päiväkirjat, kirjeet, kartat, erilaiset asiakirjat, lentolehtiset jne. Yhdistys haluaisi myös valokuvata kaikki mahdolliset Rukajärven suunnalla tehdyt puhdetyöt ja taideteokset.

Yhdistys ottaa vastaan aineistoja myös lahjoituksina. Aineistot tallennetaan niitä asetetaan näytteille Rukajärvikeskukseen Lieksassa.

Ota yhteyttä !

Ota yhteyttä historiayhdistykseen alla olevalla lomakkeella, jos:

 • olet itse Rukajärven veteraani, tunnet, sukulaisesi on, tai tiedossasi veteraani (sotilas, lotta tai siviili), joka on ollut sota-aikana Rukajärven suunnalla tai joka tietää sen suunnan asioista
 • jos omistat tai tiedät, että jollakin on hallussaan Rukajärven suuntaan liittyviä kirjeitä, kortteja, päiväkirjoja, karttoja, puhdetöitä tai muuta materiaalia

Voit olla yhteydessä suoraan yhdistyksen toimihenkilöihin, joiden yhteystiedot löytyy yhteystiedot– tai hallituksen sivuilta.

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Aihe

  Viesti

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:

  PuhelimitseSähköpostitseEn halua, että minuun otetaan yhteyttä