Kahden sodan aloittaja

29.70 

Tekijä: Tauno Oksanen

Nimi: Kahden sodan aloittaja

ISBN: 978-952-202-454-1

260 sivua.

Kartta- ja valokuvaliite

Huom! Rukajärvikeskus lähettää erillisen laskun ennen kirjan toimitusta. Kun lasku on maksettu, kirja postitetaan asiakkaalle.

Tuotetunnus (SKU): K-006 Osasto:

Kuvaus

Tämä kirja kertoo kahden sodan aloittajan monimutkaisen sotatien tapahtumat, sekä monista sattumista, jotka johdattivat häntä kohti ainutkertaista tehtävää ja antoivat mahdollisuuden selviytymiseen pahimmistakin tilanteista.

Kirjassa kerrotaan samalla päähenkilön vaatimuksesta kolmen sodan tapahtumat ”pähkinänkuoressa” nuorempia ja vähemmän sotilastuntemusta omaavia lukijoita varten, painopiste on niillä rintamilla missä päähenkilö taisteli.

Kertomuksissa on mukana talvisodan erikoisuuksia, joita ei ole aikaisemmin kerrottu yleisissä julkaisuissa. Myös Lapin sodan tapahtumista lukija voi löytää erikoisuuksia, jotka saattavat muuttaa suhtautumista tai käsitystä kyseisen sodan kulkuun.

Tauno Oksanen on rajakapteeni evp, ja pitkäaikainen sotahistorian harrastaja ja tutkija. Oksanen on aikaisemmin kirjoittanut kaksi sotahistorian dokumenttikirjaa, yhden dokumentin neuvostopartisaanien toiminnasta ja ollut mukana noin kymmenen dokumentin kirjoittamisessa.