Rukajärvi-keskuksen avajaiset ja Perttulin Jotos seminaari 13.3.2021 netissä.

Rukajärvi-keskus avaa Kiuruvedellä ovensa yleisölle 14.3.2021 klo 12.00. Avajaiset lähetetään striimattuna 13.3.2021 myöhemmin RSHYry:n nettisivulla julkaistavan linkin kautta. Tilaisuuden ohjelmaan voi tutustua TÄÄLTÄ:

Toimimme kaikkien maan hallituksen ja terveyshallinnon viranomaisten ohjeitten ja suositusten mukaisesti. Emme halua vahingoittaa Rukajärvi-keskuksen vierailijoitten ja yhteistyökumppanimme Hotelli-Peltohovin asiakkaitten terveyttä.

Tämän vuoksi toivomme, että myös Rukajärvi-keskuksen asiakkaat huolehtivat suosituksistamme.

  • hengityssuojaimien käytöstä,
  • käsihygieniasta,
  • ja ennen kaikkea riittävistä turvaväleistä,
  • sekä viranomaisten asettamista henkilömäärärajoituksista

Pyrimme palvelemaan yhdistyksenä asiakkaitamme parhaan kykymme mukaisesti ja siten, että asiakkaat saisivat haluamaansa tietoa.

Yhdistyksemme toiminta perustuu talkootyöhön. Kehitämme toimintatapojamme kaikin käytettävissä olevin keinoin. Siksi toivomme asiakkailtamme palautetta.

Rukajärvi-keskusten perustaminen ja niiden toiminnan kehittäminen on kotiseutuneuvos Lauri Winbergin sanoja lainataksemme: ”Kuin hyvä huomen kodeissa ja työpaikoilla. Se antaa sisältöä elämään… Saanhan muistella.” Rukajärvi-keskus on juuri se paikka, missä on lupa muistella. Me kerromme Teille yhteisen työmme tuloksista tarkemmin näyttelyissämme ja esityksissämme.

Toivotamme Teidät tervetulleeksi, viihtymään ja tutustumaan maamme ja yhteisen kotiseutumme rikkaaseen historiaan.

Näyttelyitten pystytystyöt alkavat:

B. Vitriinit toimitetaan keskukseen ti 9.3.2021 heti aamusta

C. Kuvakehikoitten hakeminen Lieksan Rukajärvi-keskuksesta 10.3.2020

D. Kiuruveden näyttelyitten pystytys 11. – 12.3.2021 aamusta – iltaan

E. Rukajärvi-keskuksen avajaiset 13.3.2021 klo 11.00, striimataan

F. Rukajärvi-keskus Kiuruvedellä avaa ovensa yleisölle 14.3.2021 klo 12.00

Kiuruveden Rukajärvi-keskus on avoinna jokaisena arkipäivänä klo 10 – 18 ja viikonloppuna la-su klo 12 – 18.

Kiuruveden Rukajärvi-keskuksen osoite on Hotelli-Ravintola Peltohovi, osoite Asematie 9, 74700 Kiuruvesi, puh. 017-760 4600,  www.hotellipeltohovi.fi.

Muistutamme, että RSHYry:n toinen Rukajärvi-keskus jatkaa entiseen tapaan toimintaansa Lieksassa. Rukajärvi-keskusten toiminnasta tiedotamme netisivuillamme www.rukajarvikeskus.fi.

Lisätietoa voitte saada hallituksen jäseniltä: http://www.rukajarvensuunnanhistoriayhdistys.fi/historiayhdistys/tausta/yhteystiedot/