Arvovieraita Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa

Maamme vanhin maanpuolustusyhdistys Pohjois-Savon Maanpuolustusyhdistys ry järjesti tutustumiskäynnin Iisalmen Rukajärvi-keskukseen 24.4.2019. Samalla yhdistys piti Rukajärvi-keskuksessa myös sääntömääräisen vuosikokouksensa. Vuosikokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Jorma Aution. Hallitukseen valittiin Jarmo Seppälä, Eero Heikkinen, Riitta Ahonen, Jukka Korhonen, Marko Liikamaa, Pippa Rantala ja Seppo Ryhänen.

Yhdistyksen vuosikokouksessa hyväksyttiin tilien lisäksi yhdistyksen toimintakertakertomus ja toimintasuunnitelma, mitkä osoittivat, että yhdistys on samalla myös alansa toimeliain maanpuolustusyhdistys.

Pohjois-Savon Maanpuolustusyhdistyksen jäsenet koostuvat valtakunnallisen tai alueellisen maanpuolustuskurssin käyneistä henkilöistä. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota yhdistyksen jäsenille kurssin jälkeen tietoa kokonaismaanpuolustuksesta esitelmätilaisuuksin, vierailuin ja tutustumismatkoin.

Rukajärven suunnan historiayhdistys ry:n varapuheenjohtaja Seppo Ryhäsen toivotettua vieraat tervetulleiksi Iisalmen Rukajärvi-keskukseen, kuultiin Tenho Tikkasen Iisalmen Rukajärvi-keskuksen ja Rukajärven suunnan historiayhdistyksen esittely. Tenho Tikkanen toivotti maan vanhimman maanpuolustusyhdistyksen edustajat tervetulleiksi myös Lieksan Rukajärvi-keskukseen ja Rukajärven tien kohteisiin. Tikkanen lupautui toimimaan näissä kohteissa vieraiden oppaina.

Pohjois-Savon Maanpuolustusyhdistys ry yhteystiedot

Sihteeri Eero Heikkinen
Hiihtäjäntie 15 B 19
70200 KUOPIO
puh. +358 (0)50 490 5711
psavmpy@gmail.com

Pohjois-Savon Maanpuolustusyhdistyksen puheenjohtaja Risto Autio luovutti tutustumistilaisuudesta muistoksi ”Karjalan lennosto 1980 – 2018” teoksen.

Tenho Tikkanen kiitti arvokkaasta huomionosoituksesta ja ilmoitti, että teos asetetaan esille Iisalmen Rukajärvi-keskukseen.”

Pohjois-Savon Maanpuolustusyhdistys ry:n puheenjohtaja Jorma Autio ja Tenho Tikkanen.
Vuosikokouksen puheenjohtaja Pertti Rusanen.