Jukolan Motin kodan pohjan harkot asennettu

Jukolan motin talkoot jatkuvat. Pitkä päivä tämäkin, mutta tulosta syntyi. Harkot on asennettu, vaikka hiukan työlästä se nyt on pakkassään vuoksi. Harkot ja valussa käytettävä vesi piti lämmittää.

Hannu Huuskonen ja Matti Kilpeläinen valmistivat teltan, jossa harkot sulatettiin.
Päivi Putkonen ja Arto Räsänen valmistivat harkkovalulaastin. Vesi lämmitettiin nuotiolla.

Sää tuo viivettä ja lisätyötä. Harkkovalut piti suojata ja lämmitys laitettiin yöksi, jotta aamulla päästään asentamaan seinähirsiä.

Harkkovalu valmistui klo 20.00. Matti Kilpeläinen tarkastelee valun päälle rakentamaansa telttaa, jonka suojissa kaasulämmitin pitää valun sulana ja huomenna voidaan aloittaa hirsiseinien pytyttäminen.

Jongunjoen kyläseura on päättänyt, että heidän joukostaan pyritään osallistumaan vähintään yhden miehen voimin jokainen talkoopäivä niin pitkään kunnes kota on valmis.

RSHY-yhdistys ottaa kyläyhdistyksen talkooavun kiitollisena vastaan.

Ilouutinen Iisalmesta

Reijo Pulkkinen soitti ja ilmoitti, että torstaina saapuu Iisalmesta kolme pätevää rakennusmiestä vastaavan työnjohtaja Matti Kilpeläisen avuksi.

Tänään maanantaina talkootöissä olivat, Hannu Huuskonen, Mauri Mönkkönen, Päivi Putkonen, Arto Räsänen, Erkki Kärkkäinen ja Tenho Tikkanen, joka otti yllä olevat valokuvat.