Jukolan Motti – kota kohoa – seinät jo ikkunoitten tasalla

Tänään paukkui pakkanen aamulla -20 C, varpaat joutuivat kovimmalle, mutta se ei ole työnteon esteenä, päinvastoin – liikettä syntyi. Iisalmen ja Sonkajärven Eero Väänänen ja Martti Mähönen sekä Lieksasta Jongunjoen kyläseuran varapuheenjohtaja  Raimo Saviranta sekä puheenjohtaja Heikki Turunen tulivat työpaikalle ja jälkeä syntyy kuten kuvasta näkyy.

Pakkanen kohosi aamulla peräti  -20 C:een.  Työtä se ei hidastanut, päinvastoin.
Pakkanen kohosi aamulla peräti -20 C:een. Työtä se ei hidastanut, päinvastoin.
Nurkan asentaminen käynnissä Eero Väänänen ja Raimo Saviranta.
Hirsien kanttaus, Hannu Huuskonen ja Matti Kilpeläinen
Tauko paikalla, Eero Väänänen, Matti Mähönen, Raimo Saviranta, Hannu Huuskonen, Matti Kilpeläinen ja Reijo Pulkkinen.

Eli yhteenvetona työ sujuu täysin suunnitelman mukaisesti ja Aila ja Esa Elo sekä Ilkka Tiainen soittelivat ja ovat tulossa viikonlopun talkootapahtumaan.

Varauskirjaan on tullut jälleen uusia varauksia ja siksi olemme päätyneet, että avaamme nettiin varauskirjan, josta voi varata kotaa erilaisia tilaisuuksia varten. Jongunjoen kyläseura ehdotti, että ennen kuin kota avataan yleiseen käyttöön se tulee asianmukaisesti vihkiä.