Suomen Sotahistoriallisen Seuran (SSHS) edustajat vierailivat Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa lauantaina 14.4.2018.

Neuvottelutilaisuuteen Iisalmen Rukajärvi-keskuksessa osallistuivat SSHSry:stä Jukka Heikkilä ja Matti Keinonen ja RSHYry:n puolelta, Antti Haapalainen, Reijo Pulkkinen taloudenhoitaja Jari Kärkkäinen ja Tenho Tikkanen. Neuvottelun tarkoituksena on käynnistää yhteistyö seurojen välillä. Yhteistyön avulla pystyttään täydentämään molempien yhdistysten toimintaa palvelevia ns. sotahistoriallisia kohteita (TÄÄLTÄ1):.

Rukajärven suunnan historiayhdistys on SSHYry:n jäsenyhdistys.

Jukka Heikkilä, Jari Kärkkäinen, Matti Keinonen, Reijo Pulkkinen ja Antti Haapalainen, kuva TJT.

Jukka Heikkilä RadioSandelssin haastattelussa.

SSHSry:n hallituksen jäsen, tietohallintojohtaja Jukka Heikkilä.

RadioSandels haastattelussa SSHSry:n hallituksen jäsen tietohallintojohtaja Jukka Heikkilä kertoi Suomen Sotahistoriallisesta Seurasta ja siitä mitä se on tänään (Muistio TÄÄLTÄ2). Kuulijoille valottui selkeässä esityksessä kattavasti Suomen arvostetuimman sotahistoriaseuran monipuolinen toiminta. Seurassa on tätä nykyä n. 1200 jäsentä. Seurasta voi saada lisätietoa seuran nettisivuilta TÄÄLTÄ3:. Jukka Heikkilän haastattelun voi kuulla RadioSandelssin juttuarkistosta TÄÄLTÄ4:

 

Iisalmen Rukajärvi-keskuksen vierailunsa yhteydessä SSHSry:n edustajat Jukka Heikkilä ja Matti Keinonen tutustuivat Rukajärvi-keskuksen toimintaan ja legendaarisen Majewskin aineistoon sekä Helga ja Arnold Majewskin rintamamiehiltä saamaan häälahjakalustoon.