Yhdistys onnittelee – Viljo Rantonen 90 vuotta

Parhaat onnentoivotuksemme Rukajärven veteraani Viljo Rantoselle  (13.11.1924) 90-vuotispäivän johdosta.

Viljo Rantonen toimi Rukajärven suunnalla JR 52:n toisen pataljoonan konekiväärikomppaniassa. Hänelle tulivat useat  Rukajärven suunnan vaaralliset tukikohdat tutuiksi Palloa ja Peukaloniemeä myöten.

Kiuruvesi lehti haastatteli Viljo Rantosta 12.11.2014 ilmestyneessä numerossaan.

Kiuruveden veteraanien toiminnassa hän on ollut mukana parikymmentä vuotta. Rintamaveteraanien johtokunnan jäsenenä kymmenen vuotta ja puheenjohtajana kolme vuotta. Puheenjohtajan tehtävästä hän luopui kuluvan vuoden vuosikokouksessa, jossa hänet valittiin kunniapuheenjohtajaksi.

Viljo ja Lea Rantonen viettivät tänä vuonna kultahääpäiväänsä. Kuva on otettu Kiuruveden seuratuvalla Viljon 90-vuotispäivän juhlista 15.11.2015
Viljo ja Lea Rantonen viettivät tänä vuonna kultahääpäiväänsä. Kuva on otettu Kiuruveden seuratuvalla Viljon 90-vuotispäivän juhlissa 15.11.2015

Viljo Rantonen on osallistunut jatkuvasti yhdistyksemme järjestämiin tilaisuuksiin, viimeksi syyskuun alussa höyryjunamatkalle Kiuruvedeltä Lieksaan ja 70 vuotta Jatkosodan päättymisestä Lieksan kirkossa pidettyyn Kansalaisjuhlaan.

Syntymäpäiviään Viljo Rantonen juhli Kiuruveden seuratuvalla lähipiirissä.