Onnittelumme veteraaneille

Lapinlahdella asuvalle Kalle Salmelalle (s. 29.1.1921), hän täyttää tänään 101 vuotta.

Yhdistyksemme varapuheenjohtaja Seppo Ryhänen kävi tervehtimässä päivänsankaria. Kuva Seppo Ryhänen.

Kalle Salmelan 100-vuotishaastatteluun voitte tutustua TÄÄLTÄ: ja Kalle Salmelan videohaastatteluun voitte tutustua TÄÄLTÄ:

Aulis Lintunen (s. 18.1.1925) täytti 97 vuotta.

Jatkossodan alussa Aulis Kaarina koiransa kanssa Pieningän salolla. Aulis Lintusen kuva-arkisto/RSHYry

Auliksesta saa lisätietoa TÄÄLTÄ:

Härmässä asuvalle Heikki Mäki-Kojalolla (s. 1.2.1924), kun hän täyttää 98 vuotta.

Kuva Heikki Mäki-Kojolan 90-vuotispäiviltä 1.2.2014, veteraaniveljet Aarre Öörni ja Yrjö Savola onnittelevat. (Kuva TJT.)

Ristijärvellä asuvalle Veikko Heikkiselle (s.2.2.1920), kun hän täyttää muutaman päivän kuluttua 102 vuotta.

Veikko Heikkinen kuva 3.4.2017 videohaastattelun yhteydessä. (Kuva TJT).

Veikko Heikkisen videohaastatteluun voitte tutustua TÄÄLTÄ:

Onnentoivotuksemme maamme kunniakansalaisille.  Toivelaulu ehdotuksemme Kiitos Teille veteraanit. Rukajärven suunnan historiayhdistys ry. Tapiolan veteraanikuoron esitys, jossa esiintyy myös veteraani Aulis Lintunen TÄÄLTÄ: